O šolski prehrani

O šolski prehrani

V šolski kuhinji pripravljamo hrano za učence, zaposlene in tudi za zunanje obiskovalce. Pripravljamo zajtrke, malice, kosila in popoldanske malice. Zaradi zdravstvenih razlogov po dogovoru s starši pripravljamo tudi dietno hrano. Zaželeno je, da vsak učenec dobi vsaj en obrok dnevno. Zajtrk nudimo učencem, ki prihajajo v šolo zgodaj zjutraj in obiskujejo jutranje varstvo.

Učenci zajtrkujejo ob 7.00. Malica poteka med glavnim odmorom od 9.00 do 9.20, kosilo pa od 11.55 do 13.55. Učenci, ki ostanejo v šoli dalj časa, imajo možnost popoldanske malice. Tem učencem je ves dan na voljo tudi čaj ali sadni sok.

Ob odsotnosti učenca od pouka lahko starši odjavijo obroke v kuhinji oz. pri vodji šolske prehrane, in sicer: ustno, s SMS sporočilom na telefonsko številko 040 363 144 (kuhinja), preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali po elektronski pošti prehrana@vitakraigherja.si Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Če je odjava sporočena do 9.00, velja od naslednjega dne.

Vaše sporočilo mora OBVEZNO vsebovati naslednje podatke:

  • Ime in priimek učenca.
  • Razred učenca.
  • Kdo ga odjavlja.
  • Obroki prijave/odjave.
  • Čas prijave/odjave (od/do).
  • Opombe, posebnosti.

 

Cene obrokov

Obveščamo vas, da je Svet Osnovne šole dr. Vita Kraigherja na seji dne 30. 9. 2013 potrdil nove cene za šolsko prehrano, ki veljajo od 1. 10. 2013 dalje. Cene posameznih obrokov so naslednje:

– zajtrk: 1,00 EUR/dan,
– dopoldanska malica: 0,80 EUR/dan,
– kosilo: 3,00 EUR/dan,
– popoldanska malica: 0,70 EUR/dan.

 

Šolsko prehrano vodi in organizira Igor Kuzmič.