Šola v naravi prvi razred – 2. dan

Mar 20, 2024 | Dogodki

Po včerajšnjem večernem igranju v igralnici, smo se uredili v kopalnicah in v pižami poslušali pravljico za lahko noč. Prva noč je minila in čakal nas je že današnji dan, ki je bil zelo pester.
Po zajtrku smo se razdelili v dve skupini. Ena skupina se je odpravila v učilnico, kjer je spoznavala življenje čebel, želv, ribic in paličnjakov. Druga skupina pa se je odpravila v gozd na druge spoznavne naravoslovne raziskovalnih dejavnosti. Po malici sta se skupini zamenjali.
Vedno komaj čakamo na slastno kosilo in malo prostega časa. Po kosilu so nas čakale popoldanske dejavnosti. Najbolj zabaven je bil “Lov za lisico”, kjer smo morali po okolici iskati razne skrivnostne postaje, kjer smo reševali razne zabavne naloge.
Odpravili smo se nazaj v dom in z lesenimi gradniki gradili hiše. Kljub vsemu nam je ostalo še veliko energije za igranje na igrišču, saj se je dan razjasnil in smo imeli sončno vreme. 
Dan je bil pester, zanimiv in čaka nas le še večerja ter večerno umirjanje ob Čebelici Maji, ki nam bo pripovedovala svoje dogodivščine.
Jutri nas čaka zadnji dan, potem pa se že vidimo zopet v Ljubljani.

Dostopnost