Portal Lo.Polis

 

PORTAL LO.POLIS je na voljo za uporabo na dva različna nivoja:

1. Brezplačen osnovni dostop (START), do katerega imajo dostop vsi, ki so šoli posredovali elektronski naslov. V tem načinu se lahko ureja odjavo od prehrane, ureja druge prijave in pošilja sporočila.

2. Plačljiv razširjen dostop (PRO) si lahko uredi vsak, ki vstopi v osnovni na-čin in sklene naročnino s ponudnikom storitve neposredno. V tem načinu je dodatno omogočeno spremljanje elektronske redovalnice, obveščanja o dogajanju v šoli in spremljanja ostalih statistik otroka.

DOSTOP IN UREDITEV GESLA ZA PORTAL LO.POLIS
Za vstop v portal Lo.Polis (https://www.lopolis.si/) je šoli potrebno posredovati elektronski naslov, ki bo vpisan v portal. Elektronski naslov in geslo se uporabljata za urejanje odjave/prijave prehrane in tudi urejanje ostalih prijav (npr. jutranje varstvo, izbirni predmeti, interesne dejavnosti …).

PREVZEM ALI UREDITEV GESLA
1. Pojdite na portal Lo.Polis (https://www.lopolis.si/).
2. Pod dodatnimi možnostmi izberite možnost »Ste pozabili geslo?«.
3. V polje elektronski naslov vpišite svoj elektronski naslov, ki ste ga sporočili na šolo.
4. Izberite gumb »Pošlji«.
5. V sporočilu, ki ste ga dobili na elektronski naslov, izberite »TUKAJ«, da se odpre spletna stran za določitev novega gesla.
6. V prvem polju določite novo geslo, v drugem ponovno vpišete novo geslo za potrditev in izberite »Shrani«.
7. Sistem javi uspešno nastavitev novega gesla. Izberite povezavo v sporočilu, da vas preusmeri na portal Lo.Polis in se prijavite.

 

Dostopnost