Pustolovski park Geoss

Jun 24, 2021 | Dogodki, prispevki

V sredo, 16. 6. 2021 smo se peti razredi odpravili v pustolovski park Geoss, ki se nahaja v vasi Slivna. Spodaj lahko preberete vtise otrok in si ogledate nekaj fotografij.

 

Na izlet smo odšli v adrenalinski park Geoss, ki je geometrično središče Slovenije. Ko smo prišli, smo dobili opremo in pokazali so nam, kako se spušča po zip line-u ter po progah. Po uvodnem delu smo odšli na zeleno progo. Ko smo končali zeleno progo, smo lahko šli na modro progo in po končani modri progi, smo lahko šli še na rdečo progo. Vsaka proga je bila težja od prejšnje. Nekatere so morali reševati iz prog, predvsem iz redeče proge. Vmes smo lahko kadarkoli šli na malico. Vmes so nas učiteljice slikale in nas spodbujale. Na koncu smo lahko kupili piškote ali pijačo. Ko smo odšli nazaj proti šoli, jih je veliko zaspalo, ker so bili utrujeni.

Bor, Maša in Liza iz 5. B

 

V sredo, 26. 6. 2021 smo bili v adrenalinskem parku GEOSS. Ta,  je bilo zelo visoko, ne pa strašljivo. Tam je bila zlata, oranžna, rdeča, modra, zelena, bela in rumena proga. Na zlato in oranžno progo ni šel noben, ker so priporočali, da naj bi dopolnili 12 let.

Mark in Ivan, 5. a

 

Bili so ziplajni. Premagala sem svoj strah in šla na rdečo. Najboljša mi je bila rdeča, ker ima trapez rolko in dva super ziplajna. Čeprav se bojim višine, sem premagal zeleno stopnjo. Ta park je zelo zabaven.

Zoja, Asja, Gašper, in Nina, 5. A

 

V GEOSS-U je bilo zelo zabavno, adrenalinsko in pustolovsko. Vsi smo se zabavali na višinah dreves. To je bil zelo dober zaključek 5. razreda in dobra pustolovščina.

Amely in Svit, 5. A

 

Dostopnost