Odjava/prijava šolske prehrane

Odjava/prijava prehrane

Obveščamo vas, da se od 1. 4. 2021 dalje prehrano odjavlja preko portala Lopolis (https://www.lopolis.si/). Vsi starši, ki ste šoli posredovali svoj elektronski naslov, imate dostop do Lopolisa.

Odjava prehrane – navodila.pdf

Aplikacija je dostopna iz vseh naprav, ki imajo dostop do interneta (računalniki, pametni telefoni …). Ko vstopite v portal se prijavite z vašim elektronskim naslovom ki ste ga posredovali šoli in geslom. Če gesla še nimate ali ste ga pozabili, ga uredite preko možnosti Ste pozabili geslo. V primetu težav se obrnite po pomoč na matjaz.pucelj@vitakraigherja.si.

Če imate več otrok v šoli, dostopate za vse otroke z istim uporabniškim imenom in geslom. Vsak starš ima svoj dostop.

Po prijavi v levem meniju poiščete Odjava in kliknete na rožnat simbol prekrižane vilice in noža in prikazal se bo koledar tekočega meseca in obroki, na katere je otrok prijavljen.
Skrajno desno v tabeli so kvadratki, kjer piše »Odjava obroka« – na izbrani dan ali dneve označite kvadratke, od česa boste otroka odjavili. Pravočasno odjava se šteje odjava, ki je podana do 9. ure zjutraj za naslednji dan.

V izjemnih primerih, ko nimate dostopa do računalnika ali interneta pa lahko odjavite prehrano na tel. št. 040 363 144.

Aktivno do 31. 3. 2021, kasneje bo odjava možna le preko portala Lopolis.

Za uspešno odjavo ali prijavo prehrane je potrebno ustrezno izpolniti vsa polja.

Neustrezno izpolnjena polja, iz katerih ni mogoče identificirati učenca in starša ali skrbnika, bo šola obravnavala kot neustrezne in odjave ali prijave ne bo upoštevala.

Za ODJAVO vnesite besedo ODJAVA ali črko O, za PRIJAVO besedo PRIJAVA ali črko P.

Pri vnašanju obrokov, vnesite samo številke obrokov, katere želite urejati: 1 – malica, 2 – kosilo, 3 – popoldanska malica.

 

ODJAVA ali PRIJAVA sporočena do 9.00, velja od naslednjega dne.

 

Obrazec za odjavo ali prijavo od šolske prehrane

12 + 10 =

***GDPR Uredba:

Osnovna šola dr. Vita Kraigherja izjavlja, da bo zgoraj navedene osebne podatke uporabila in obdelovala samo za nemoteno organizacijo dela pri pripravi prehrane, pri izvedbi pouka ter pri pripravi mesečnega obračuna.