Jedilnik
Jedilnik
MALICA | KOSILO | POPOLDANSKA MALICA | |||
---|---|---|---|---|---|
PONEDELJEK (1.3.2021) | Kruhov kifelj, sadni jogurt, banana *1,7 | Porova juha, rižota z piščančjim mesom, parmezan, solata *3,7 | / | ||
TOREK (2.3.2021) | Krof z marmelado, sadje, alpsko mleko *1,3,7 | Piščančji paprikaš, pirine testenine, zeljna solata, žitna ploščica *1,5 | / | ||
SREDA (3.3.2021) | Sirova štručka, kuhan pršut, sveža paprika, čaj *1,3,7 | Bučna juha, sesekljan zrezek, pečen krompir, zelena solata, mešano sadje*3,6 | / | ||
ČETRTEK (4.3.2021) | Hot dog štručka, hrenovka, gorčica, čaj *1,6,10 | Krompirjev golaž z govejim mesom, carski praženec , pirn kruh *1,3 | / | ||
PETEK (5.3.2021) | Prosena kaša, benko, hruška, prepečenec *1,3 | Zelenjavna juha,ribji file (brancin,oslič), krompirjeva solata, mešani kruh, sadje *1,4 | / | ||
Jedilnik pripravil: Igor Kuzmić, vodja šolske prehrane.
Opomba: V primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico do spremembe jedilnika.
Jedi lahko vsebujejo snovi ali proizvode, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost iz Uredbe EU 1169/2011 glede označevanja alergenov v živilih. Jedi, ki vsebujejo alergene, so označene z legendo:
1. žita, ki vsebujejo gluten / 2. raki / 3. jajca / 4. ribe / 5. arašidi / 6. soja / 7. mleko / 8. lupinasto sadje (oreščki) / 9. listna zelena / 10. gorčično seme / 11. sezamovo seme / 12. žveplov dioksid in sulfidi v koncentraciji več kot 10 mg/kg / 13. volčji bob / 14. mehkužci