Snovik 2018

5. DAN

Zbudili smo se v deževno jutro. Po zajtrku smo vse pospravili in odšli na plavalno tekmovanje. Domov odhajamo prijetno utrujeni, polni novih izkušenj, plavalnega znanja ter s še bolj trdnimi prijateljskimi vezmi.

4. DAN

Zjutraj smo odšli na zajtrk, po njem pa imeli učno uro o rastlinah. Med dopoldanskim plavanjem smo še pilili plavalne tehnike, popoldan pa imeli preizkus plavanja za bronastega, srebrnega ali zlatega delfinčka. Po okusni večerji smo se igrali še zelo zabavne igre brez meja, nat pa utrujeni hitro zaspali.

 

Napisale učenke  4. A

3. DAN 

Današnji dan je bil zelo poseben. Po dopoldanskem plavanju smo imeli orientacijo po bližnjem gozdu in opravljali smo različne naloge. Bilo je zelo zanimivo. Večer pa je bil zanimiv tako za 12 učencev, ki so se s pravo opremo naučili osnov potapljanja, kot za vse ostale, ki smo imeli nočno kopanje. Dan je bil res pester in zvečer smo vsi hitro zaspali.

2. DAN

Danes po zajtrku smo se odpravili na bližnji hrib, ki se imenuje Miklavž. Hodili smo uro in pol. Bilo je zabavno, a utrujajoče. Ko smo prišli nazaj v Snovik, smo pojedli kosilo ter imeli prosti čas. Sledilo je plavanje po skupinah. Pred večerjo smo imeli še malo likovne umetnosti, zvečer pa zabavni kviz, kjer pa je za nekaj točk zmagal B-razred.

Napisala: K.V., 4. B 

1. DAN 

Danes se je za učence 4. razredov začela letna šola v naravi v Termah Snovik. Ko smo prispeli sem, smo se namestili v sobe, kmalu pa je sledil preizkus plavanja. Učiteljice in učitelj so nas razdelili v 5 plavalnih skupin. Po kosilu in prostem času smo v bazenu in ob njem pilili naše plavanje, zvečer pa smo odšli še na krajši sprehod po okolici. Kar kmalu smo morali zaspati, saj nas jutri čaka naporen dan z daljšim pohodom.  

img 20180618 201005