Snovik 2017

Včerajšnji pohod in obilica plavanja sta nas zelo izmučila, zato sta nas učiteljici Jasmina in Vesna komaj zbudili iz globokega spanja. Na srečo nam je učiteljica Tjaša danes prizanesla z jutranjo telovadbo in tako smo se po hribu navzdol podili do jedilnice, kjer smo si napolnili naše lačne želodčke.

Ker se približuje dan D, plavanje za bronastega, srebrnega in zlatega delfinčka, smo morali danes zavihati rokave in vaditi, vaditi, vaditi ... Tako smo si po kosilu lahko privoščili še zaslužen sladoled. Seveda pa so nas zamikale tudi igrače v avtomatih, mimo katerih nismo mogli. Zvečer pa so sledile še vragolije v bazenu, ki so nam pobrale zadnje atome moči. Zdaj pa že izmučeni ležimo v svojih posteljah in zbiramo moči za nove dogodivščine.

2. dan

Zjutraj nas je zbudilo prelepo ptičje petje, zato smo lahkih nog prihiteli na zbirno mesto. Učiteljica Tjaša nas je s pingvinjim plesom pripravila do tega, da smo ogreli mišice za pohod, ki je sledil po zajtrku. Ko smo prišli v jedilnico, so se nam pa zasvetile oči. Nuttelaaaaa! Po zajtrku je sledil vzpon na Sv. Miklavž. Za nas športnike mačji kašelj. Moramo pa priznati, da so bile noge že malo težke, ko smo delali zadnje korake proti našim apartmajem. Še dobro, da nas je že čakalo kosilo, ker smo bili že pošteno lačni. Po kosilu so nam učiteljice privoščile celo malo počitka. Zdaj pa vam že veselo mahamo iz prijetno hladnega bazena. Kar priznajte, da ste nam v teh vročih dneh kar malo »fouš« za ta naš vodni oddih.

img 4047

IMG 3660 1 IMG 3663 1 IMG 3667 1 

1. dan

Včeraj zjutraj so nas pred šolo pričakale nasmejane učiteljice, ki so že komaj čakale, da si bodo privoščile teden toplic. Jokajoči starši so se pa komaj ločili od nas. V Snoviku nas je pričakalo vroče poletno sonce. Odložili smo prtljago v svoje apartmaje. Mimogrede, na tak luksuz v šoli v naravi nismo navajeni. Komaj smo čakali, da bomo lahko skočili v prijetno, hladno vodo. Po preizkusu plavanja, kjer smo pokazali, kakšni mojstri plavanja smo, so nam učitelji privoščili še spust po toboganu. Po prvih vodnih vragolijah smo napolnili svoje lačne želodčke in uredili svoje sobe. Nato pa se je začelo mučenje. Udarci prsno, vaje za prilagajanje na vodo, vaje za izdihovanje v vodo ... Ampak, nismo se predali. Po odlični večerji je sledil še večerni sprehod, po kateremu smo izmučeni popadali v postelje.

IMG 4046